Facebook

Wiellagers FIAT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model FIAT

Wiellagers FIAT

Wiellagers die geluid maken

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers kopen auto

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTJAGUARLADADAIMLER.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.