FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers FIAT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw FIAT

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVRENAULTVAUXHALLLANCIA. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Verschillende wiellagers op uw auto

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Juiste wiellager voor uw auto

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.