FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers FORD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw FORD

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Juiste wiellager voor uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Verschillende wiellagers op uw auto

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.