FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers HONDA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw HONDA

Je kunt bij ons betalen via overboeking en MisterCash Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Juiste wiellager voor uw auto

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.