FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers HYUNDAI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw HYUNDAI

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Verschillende wiellagers op uw auto

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETDAIMLERGMC.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.