FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers INFINITI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI past. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Perslagers voor uw auto

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCMGPONTIAC. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Juiste wiellager voor uw auto

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.