Facebook

Wiellagers ISUZU

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers ISUZU

Wiellagers kopen ISUZU

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Wiellagers op uw auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers die geluid maken

Pers wiellagers moeten geperst worden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.