FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers IVECO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw IVECO

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Perslagers voor uw auto

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Verschillende wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.