Facebook

Wiellagers IVECO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers IVECO

Wiellagers kopen IVECO

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ABS, Zimmermann, ATE en Lucas Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEMERCEDES-BENZPEUGEOT.

Wiellagers die geluid maken

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.