FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers JEEP

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Juiste wiellager voor uw JEEP

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Perslagers voor uw auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECODODGECITROEN.