Facebook

Wiellagers JEEP

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model JEEP

Wiellagers JEEP

Wiellagers op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP komen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers die geluid maken

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Wiellagers kopen auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Producten
Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201252
71,31
182,83
incl. BTW

Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201597
224,71
642,03
incl. BTW

Wiellagerset achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201513
142,04
338,20
incl. BTW

Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201627
168,27
400,65
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.