FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wiellagers KIA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers KIA

Wiellagers kopen KIA

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Wiellagers die geluid maken

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wiellagers op uw auto

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNJEEPSMART. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Producten