FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers KIA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Juiste wiellager voor uw KIA

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Perslagers voor uw auto

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSKODAFORDIVECO. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.