Facebook

Wiellagers LADA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model LADA

Wiellagers LADA

Wiellagers kopen LADA

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENFORDVW VOLKSWAGENSUZUKI.

Wiellagers op uw auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers die geluid maken

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.