FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LADA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw LADA

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Demonteren is geen lastige klus. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Verschillende wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIOPELBUICKVOLVO. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Juiste wiellager voor uw auto

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.