Facebook

Wiellagers LANCIA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model LANCIA

Wiellagers LANCIA

Wiellagers kopen LANCIA

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wiellagers op uw auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUVW VOLKSWAGENMG.

Wiellagers die geluid maken

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.