FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LANCIA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw LANCIA

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Perslagers voor uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Verschillende wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.