FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LDV

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw LDV

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Juiste wiellager voor uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.