Facebook

Wiellagers LDV

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model LDV

Wiellagers LDV

Wiellagers die geluid maken

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers kopen auto

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.