FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LEXUS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw LEXUS

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en ATE Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERDAEWOOSEAT. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.