FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LOTUS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw LOTUS

Demonteren is geen lastige klus. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLDVGMCDAFDODGE. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.