Facebook

Wiellagers LOTUS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model LOTUS

Wiellagers LOTUS

Wiellagers die geluid maken

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS.

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers kopen auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOTOYOTAPLYMOUTH. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De wegligging is een stuk minder.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.