Facebook

Wiellagers MAZDA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model MAZDA

Wiellagers MAZDA

Wiellagers die geluid maken

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Wiellagers op uw auto

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTABEDFORDKIA. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Wiellagers kopen MAZDA

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.