FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw MG

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Perslagers voor uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHMAZDALANCIAGMC. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.