Facebook

Wiellagers MINI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers MINI

Wiellagers die geluid maken

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Wiellagers op uw auto

Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Wiellagers kopen auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZCHEVROLETTOYOTAHYUNDAIVW VOLKSWAGEN.

Producten
Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201612
149,02
402,77
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.