FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MINI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw MINI

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Perslagers voor uw auto

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILADAPEUGEOTOLDSMOBILE. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.