Facebook

Wiellagers MITSUBISHI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model MITSUBISHI

Wiellagers MITSUBISHI

Wiellagers die geluid maken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDTOYOTADAF. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wiellagers kopen MITSUBISHI

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wiellagers op uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ATE en Lucas

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.