FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MITSUBISHI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw MITSUBISHI

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Demonteren is geen lastige klus. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Juiste wiellager voor uw auto

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.