Facebook

Wiellagers NISSAN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model NISSAN?

Wiellagers NISSAN

Wiellagers die geluid maken

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.

Wiellagers kopen auto

Demonteren is geen lastige klus. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Wiellagers op uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Producten
Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201346
68,73
118,50
incl. BTW

Wiellagerset voorzijde
Artikelnr: 200980
19,94
37,62
incl. BTW

Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201589
102,27
176,33
incl. BTW

Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201349
67,08
124,23
incl. BTW