FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers NISSAN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw NISSAN

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Juiste wiellager voor uw auto

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.