FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers OPEL

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Juiste wiellager voor uw OPEL

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Brembo, Zimmermann, TRW, Bosch, Pagid, Bendix en Textar

Perslagers voor uw auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.