Facebook

Wiellagers OPEL

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model OPEL

Wiellagers OPEL

Wiellagers kopen OPEL

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Wiellagers die geluid maken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een wiellager mag je niet horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIFORDROVERMAZDA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.