FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers PEUGEOT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw PEUGEOT

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Juiste wiellager voor uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETISUZULAND ROVERBUICK. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.