FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers PORSCHE

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Perslagers voor uw PORSCHE

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOHONDALEXUS. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Juiste wiellager voor uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.