FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wiellagers PORSCHE

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers PORSCHE

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACCITROENMERCEDES-BENZDSBEDFORDLAND ROVER. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Wiellagers kopen PORSCHE

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers die geluid maken

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Producten