FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers RENAULT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw RENAULT

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Juiste wiellager voor uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTADAIMLERVAUXHALLCITROEN. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Een wiellager mag je niet horen.