Facebook

Wiellagers RENAULT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model RENAULT

Wiellagers RENAULT

Wiellagers op uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Wiellagers kopen RENAULT

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers die geluid maken

De wegligging is een stuk minder. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.