FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ROVER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw ROVER

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENFERRARIMINI. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Juiste wiellager voor uw auto

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Verschillende wiellagers op uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.