Facebook

Wiellagers ROVER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model ROVER

Wiellagers ROVER

Wiellagers kopen ROVER

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDSSANGYONGKIAALFA ROMEONISSAN. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers die geluid maken

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.