FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wiellagers SEAT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers SEAT

Wiellagers kopen SEAT

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Wiellagers die geluid maken

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Pers wiellagers moeten geperst worden. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten