FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SKODA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Perslagers voor uw SKODA

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAIHATSUROVERINFINITI. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.