Facebook

Wiellagers SMART

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model SMART

Wiellagers SMART

Wiellagers die geluid maken

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTDAEWOODACIABEDFORDTESLA. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Wiellagers op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Wiellagers kopen auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.