FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SMART

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Juiste wiellager voor uw SMART

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Perslagers voor uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Jurid De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.