Facebook

Wiellagers SSANGYONG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers SSANGYONG

Wiellagers die geluid maken

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en Jurid Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers kopen auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZPONTIACTESLA. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.