FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SSANGYONG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw SSANGYONG

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. De wegligging is een stuk minder. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Perslagers voor uw auto

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENFIATLAMBORGHINI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.