Facebook

Wiellagers SUBARU

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model SUBARU

Wiellagers SUBARU

Wiellagers kopen SUBARU

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERVAUXHALLROVERCADILLACALFA ROMEO. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Wiellagers die geluid maken

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.