Facebook

Wiellagers SUZUKI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model SUZUKI

Wiellagers SUZUKI

Wiellagers die geluid maken

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen SUZUKI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIVOLVOMAZDASKODAMERCEDES-BENZ. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers op uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.