FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SUZUKI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw SUZUKI

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Verschillende wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Juiste wiellager voor uw auto

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.