FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers TOYOTA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw TOYOTA

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Verschillende wiellagers op uw auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.