Facebook

Wiellagers TOYOTA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model TOYOTA

Wiellagers TOYOTA

Wiellagers kopen TOYOTA

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers die geluid maken

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARSMARTFIATMG. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.