FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers VAUXHALL

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw VAUXHALL

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Perslagers voor uw auto

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een wiellager mag je niet horen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.