Facebook

Wiellagers VOLVO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model VOLVO

Wiellagers VOLVO

Wiellagers die geluid maken

De wegligging is een stuk minder. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDALDVSKODADAEWOO. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Wiellagers kopen auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.