FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers VOLVO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Perslagers voor uw auto

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ABS en TRW De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Juiste wiellager voor uw auto

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.