FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven ALFA ROMEO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw ALFA ROMEO bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De wegligging is een stuk minder. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Jurid, ABS en Zimmermann Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIAUDIPORSCHEPONTIAC. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.