FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven AUDI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLFERRARIDAIMLERPLYMOUTH. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Wielnaaf voor uw AUDI bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.