FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven BMW

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw BMW bestellen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.