FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Demonteren is geen lastige klus. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wielnaaf voor uw CHEVROLET bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.