FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET EPICA (KL1_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2007 tot heden
105
144
Sedan
06-2006 tot heden
105
144
Sedan
06-2006 tot heden
115
156
Sedan

Herken een krom wielnaaf op uw CHEVROLET EPICA (KL1_)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Let op of het geluid harder of zachter wordt.