FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DAEWOO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Wielnaaf voor uw DAEWOO bestellen

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Demonteren is geen lastige klus. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.