Facebook

Wielnaven DAEWOO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model DAEWOO

Wielnaven DAEWOO

Wielnaaf voor uw DAEWOO bestellen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Slingering in uw wielnaaf

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIBUICKLDV. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.