Facebook

Wielnaven DAEWOO NUBIRA Wagon

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2003 tot heden
80
109
Stationwagen
Vanaf 07.2003 tot heden
90
122
Stationwagen

Wielnaven DAEWOO NUBIRA Wagon

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Demonteren is geen lastige klus.

Slingering in uw wielnaaf

Wij controleren altijd bij de DAEWOO NUBIRA Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSSSANGYONGGMC. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.