Facebook

Wielnaven DAIHATSU

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model DAIHATSU

Wielnaven DAIHATSU

Voorwielnaaf zelf demonteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIHATSU past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een wiellager mag je niet horen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Slingering in uw wielnaaf

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Producten
Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201514
94,59
225,20
incl. BTW

Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201514
94,59
225,20
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.