FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DODGE

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw DODGE bestellen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.