FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FIAT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw FIAT bestellen

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.