FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw FORD

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.