Facebook

Wielnaven GMC

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven GMC

Slingering in uw wielnaaf

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Een wiellager mag je niet horen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elke GMC heeft een eigen VIN-nummer. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.