FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven HYUNDAI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wielnaaf voor uw HYUNDAI bestellen

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOMGJAGUARBUICKTOYOTA. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.