Wielnaven HYUNDAI ACCENT III Sedan (MC)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf voor uw HYUNDAI ACCENT III Sedan (MC) bestellen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Jurid Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.