Facebook

Wielnaven HYUNDAI ACCENT III Sedan

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaven HYUNDAI ACCENT III Sedan

Wielnaaf voor uw HYUNDAI ACCENT III Sedan bestellen

Demonteren is geen lastige klus. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIOPELDAEWOO. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Slingering in uw wielnaaf

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.