FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven INFINITI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw INFINITI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTOPELCADILLAC. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een wiellager mag je niet horen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.