Facebook

Wielnaven INFINITI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model INFINITI

Wielnaven INFINITI

Voorwielnaaf zelf demonteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHLANCIABUICKLADAVOLVO. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Slingering in uw wielnaaf

De wegligging is een stuk minder. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Producten
Wielnaaf voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201812
73,58
188,67
incl. BTW

Wielnaaf voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201812
73,58
188,67
incl. BTW

Wielnaaf voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201812
73,58
188,67
incl. BTW

Wielnaaf voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201812
73,58
188,67
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.