FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven JEEP

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw JEEP bestellen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERRENAULTDACIA.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.