FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven KIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw KIA bestellen

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABPONTIACDACIAJAGUARAUDI.